Mutlu Yıllar - 2023

Yayınlanma Tarihi: 03.01.2023

Değerli müşterimiz,

Yeni yılınızı kutlar 2023'ün 2022'den daha güzel bir yıl olmasını dileriz. Bu fırsatla sizlere geçtiğimiz yıl içerisinde Urlavet'in Hayvan Hastanesine dönüşme yolculuğunu paylaşmak istiyoruz.

Bu yıl, Urlavet adına büyük bir adım atarak 1997 yılından beri bize ev sahipliği yapan poliklinik binamızdan daha büyük, modern ve ihtiyaçlarımıza cevap veren yeni binamıza taşındık. Bu sayede uzun zamandır hayalini kurduğumuz, Urlavet ekibi ve hizmet verdiğimiz canlılar için daha ideal koşulları sağlayacak değişiklikleri yapma fırsatı bulduk.

2022 Yılında kadromuzu 10 kişiden 25 kişiye çıkartarak 7 gün ve 24 saat hizmet vermeye başladık. Bu sayede artık hem mesai saatleri dışında gerçekleşen acil durumlarda hem de tedavisi yatılı olarak devam eden dostlarımıza 24 saat hizmet verebiliyoruz.

Yeni binamızda sağladığımız olanaklar ile artık özel bir fizik tedavi odamız, kedi ve köpeklerin ayrı yerlerde konakladığı yatakhanelerimiz ve sizlerin araçla ulaşımda daha rahat etmeniz için geniş bir otoparkımız var. Bunun yanında eski binamız sizlere Pet Shop olarak hizmet vermeye devam ediyor.

2023 Yılı hedeflerimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Önceki yıllarda da olduğu gibi ekibimizin eğitimi ve alanlarında güncel olmaları için çalışmaya devam edeceğiz.

Bunun yanında hastanemizin olanakları ve işleyişini daha verimli hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu yıl Urlavet Blog için daha fazla içerik üretip sizlerle daha fazla paylaşım yapmak istiyoruz.

Bu yıl da bizi tercih ettiğiniz, güveninizi bizden esirgemediğiniz için size gönülden teşekkür ediyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk, neşe ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi diliyoruz.

İletişim bilgilerimiz:

Sağlıklı günlerde görüşmek üzere,

Tüm ekip adına,

Meral & Erhan Gökdağ

Meral - Erhan Gökdağ

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz

Yeni içeriklere en önce ulaşmak için bültenimize abone olun